FasTracKids Summer Camps Alba Iulia

Ce conțin Taberele Urbane FasTracKids?

Pe parcursul acestor tabere, cel mic va descoperi atât teme diverse, atractive cât și interesante: lumea dinozaurilor, spațiul, civilizații sau artă. Acesta va fi pus în situații care să-i stimuleze dezvoltarea de abilități atât de necesare în lumea viitorilor adulți.

Școala de Vară FasTracKids

Programele propuse copiilor pe parcursul verii ţin cont de nevoia acestora de a avea parte de echilibru între nevoia de cunoaştere, distracţie şi conectare. Oferă-ți ție și copilului tău avantajele programelor FasTracKids!

Perioadă

24 Iun. - 6 Sept. 2024.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Frecvență

O tabără = o săptămână
Program scurt: 4 ore
Program prelungit: 8 ore

Locație

Taberele vor avea loc la sediul FasTracKids Alba Iulia, Str. Moților nr. 150 A

Preț

Reducere Early Bird
Până pe 1 Iunie 2024 , prețurile pentru programele de vară beneficiază de o reducere Early Bird de 10%.
Program scurt:
360 lei pentru o săptămână
Program scurt:
360 lei pentru o săptămână
1200 lei pentru o lună / frecvență lunară

Program prelungit:
450 lei pentru o săptămână
1600 lei pentru o lună / frecvență lunară

* calculul este pentru luna de 20 zile. Tariful se modifica ușor în funcție de numărul de zile din lună
* programul include activități in/out door
* prețul nu include masa, intrările la diverse obiective și transportul
* se aplică extra reduceri în cazul fraților de 10%

De ce să alegi Taberele Urbane FasTracKids?

Calitate

Programul nostru are la bază peste 15 ani de cercetare și îmbunătățire a programelor educaționale. FasTracKids a fost declarat programul nr. 1 în lume pentru educație complementară.

Consultanță gratuită

Vă oferim consultanță gratuită înainte de începerea colaborării cât și după. Vă îndrumăm pentru a face alegerile cele mai potrivite copilului dumneavoastră.

Orientare către copil

Avem expertiză necesară pentru a identifica nevoile și personalitatea fiecărui copil. De aceea abordarea noastră în cadrul grupului va fi personalizată pe fiecare copil în parte.

Transparență

Vă spunem de la început care sunt principiile programului nostru, ce pachete puteți alege și costurile aferente astfel încât să nu apară surprize neplăcute pentru dumneavoastră.

Experiență

Suntem tineri, dar avem deja o experiență cumulată de 12 ani. Am lucrat cu mii de copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 10 ani.

Orar extins

Avem poate cea mai extinsă rețea de traineri profesioniști din România, de aceea va putem oferi mai multe oferte de orar și tematici.

Vârstă

1 - 3 ani: Program Multiday
4 - 10 ani: Tabere Tematice

Contactează-ne la numărul alăturat pentru înscriere sau completează formularul de mai jos!

Gata de calatorie 1 (4-10 ani)

24 - 28 Iunie

Extraterestrul Zork vrea să afle mai multe despre noi, pământenii. Alături de copii, el va călători timp de 5 zile în jurul lumii pentru a descoperi felul în care arată și se comportă oamenii.

Copiii vor descoperi ce ne aseamănă și ce ne diferențiază de alți oameni de pe planeta Pământ.

În această săptămână copiii vor vizita Australia, China, India și Mexic. Pe parcursul călătoriei lor, își vor creea propriile pașapoarte pe care le vor viza la vamă, vor confecționa steagurile acestor țări și vor experimenta gastronomia și îmbrăcămintea tradițională.

Gata de călătorie 2 (4-10 ani)

1 - 5 Iulie

Azora, cea mai bună prietenă a năzdrăvanului Zork, vine și ea printre pământeni pentru a-i cunoaște mai bine. 

În cele 5 zile petrecute alături de copiii de la FasTracKids, vor călători împreună în alte 4 țări (Italia, Brazilia, Egipt, SUA) interesante pentru a le descoperi cultura și obiceiurile. 

Fiți gata de îmbarcare pentru o nouă călătorie în jurul lumii!

Corpul uman … un miracol (4-10 ani)

8 - 12 Iulie

Samantha și Sam îl vor ajuta pe copilul tău să–și descopere propriul corp. După 5 zile petrecute în compania colegilor, copilul tău va ști mult mai multe despre funcțiile organismului uman și își va însuși deprinderi de viață sănătoasă. 

Ultima zi o dedicăm în totalitate igienei. 

Copiii vor avea ocazia să dobândească informații despre: schelet, mușchi, creier, organele de bază, microbi, simțuri, mâncare și stil de viață sănătos.

Dr. Dino și Lumea Dinozaurilor (4-10 ani)

15 - 19 Iulie

Dr. Dino îl va însoți pe copilul tău într-o călătorie în lumea dinozaurilor. Alături de colegii de grupă va lucra timp de 5 zile, câte 240 de minute pe zi, la amenajarea unui muzeu al paleontologiei. 

În ultima zi tu vei fi invitat în calitate de vizitator în acest muzeu realizat cu multă grijă de cei mici. 

Copiii vor deveni pentru o săptămână adevărați paleontologi și vor descoperi multe secrete precum: ✔️ Ce sunt fosilele și cum s-au format ✔️ Specii renumite de dinozauri ✔️ Cum deosebim ierbivorele și carnivorele ✔️ Era mezozoică.

Fairy Tale Camp (ENG 4-10 ani)

22 - 26 Iulie

În tabăra Fairy Tale învățăm în fiecare zi o nouă poveste în limba engleză, facem cunoștință cu personaje emblematice, învățăm cuvinte în limba engleză prin joacă și creativitate. 

În același timp ne exersăm abilitățile de comunicare, de lucru în echipă și de prezentare.

Destinația: Constelațiile (4-10 ani)

29 Iulie - 2 August

Extraterestrul Zork îl invită pe copilul tău să descopere alături de el misterele Spațiului cosmic. Vor confecționa împreună un costum spațial pe care îl vor purta în această călătorie în timpul căreia vor afla ce sunt planetele, gravitația, luna și constelațiile, deoarece învățarea practică s-a dovedit a fi cea mai eficientă. 

Tot în această săptămână vor creea propria rachetă cu ajutorul căreia vor simula o decolare în spațiu unde vor avea ocazia să guste din alimentele consumate de către astronauți.

Enchanted Kingdom Camp (ENG 4-10 ani)

5 - 9 August

Obiectele și personajele prind viață timp de o săptămână, iar noi ne construim împreună o poveste, construim pas cu pas regatul nostru fermecat. 

Copiii vor realiza o pădure fermecată, cu creaturi drăgălașe, prinți și prințese, dragoni și unicorni, castele și steaguri și totodată:

✔️Exersăm și învățăm cuvinte noi în engleză;
✔️Ne testăm măiestria;
✔️Dezvoltăm motricitatea fină și creativitatea;
✔️Inventăm povești pentru colegii noștri;
✔️ Și bineînțeles că ne jucăm de-a dragonii, cantăm și dansăm.

Robotics (4-10 ani)

12 - 16 August

În era tehnologiei, educația digitală a devenit esențială în majoritatea domeniilor. Copiii născuți în generația Alfa au făcut cunoștință din prima cu această lume guvernată de tehnologie. Tablete, telefoane, televizoare Smart … Așa arată copilăria în anul 2023.

Toate acestea au dus la dezvoltarea unor abilități speciale, în tehnologie, de la vârste fragede. La FasTracKids vrem să ne bucurăm din plin de această perioadă și să pregătim copiii pentru un viitor al inteligenței artificiale.

Experimente, practică și dezvoltarea abilităților personale. Micuțul tău este pregătit?

Studioul de artă (4-10 ani)

19 - 23 August

Împreună cu Academia de Arte din Denver, FasTracKids a elaborat modulul de arte plastice care-i va purta pe copii, timp de 5 zile, în lumea culorilor și a formelor.

Vor avea prilejul să recunoască, dar și să reproducă lucrările unor pictori celebri, învățând culorile de baza, combinațiile de culori, pictura în creion cu umbre, modelajul în lut și iluzii optice. 

Copiii vor realiza lucrări ce vor fi expuse în ultima zi la Muzeul de Artă FasTracKids.

Tabăra de știință (4-10 ani)

26 August - 30 Septembrie

Introducere în lumea oceanelor, studiu de caz Ocean Pacific, Oceanul Atlantic, Groapa Marianelor, vietăți marine de dimensiuni mici, medii și mari, studiu de caz: cașalotul, rechinul, pisica de mare și multe surprize inedite oferite de natură și știință.

sport

Facem sport cu Spencer (4-10 ani)

2 - 6 Septembrie

E vară, e vacanță, iar copiii vor să se joace. Dorința lor de a face mișcare va fi folosită de către Spencer în periplul sau de 5 zile în lumea sportului. 

În fiecare zi, alături de Spencer și de instructori, copiii vor afla istoricul, regulile și vor învața mișcările de bază din 16 sporturi diferite, toate acestea în aer liber. 

La final, ne propunem să înțelegem mai bine dictonul “Minte sănătoasă în corp sănătos”.

Ce spun părinții despre FasTracKids

Înscrie-ți copilul!

Copyright © Fastrackids 2024. Toate drepturile rezervate.