Grădinița Dreamland

Programe FasTracKids integrate în curriculumul grădiniței

– Vino la o vizită a grădiniței! –

Programe educaționale premium

FasTracKids este prezent în 40 de țări, peste 300 centre, aproximativ 35.000 studenți anual.

Personal calificat

Cadre didactice calificate, cu studii de specialitate, cu experiență în învățământul preșcolar.

Un sprijin excelent

… dat educației. Cultivăm abilitățile fundamentale pentru întreaga viață.

FasTracKids în cifre

0
Locații în toată lumea
0
Mini-academii în România
0
Copii înscriși în fiecare an
0
Ani de activitate

Reducere Specială de 10% la taxa de înscriere

Valabilă până pe data de 20 mai 2023.

Este momentul perfect să te înscrii la Grădinița Dreamland. 

Ce face oferta noastră atât de specială? Ei bine, suntem singura grădiniță din sectorul 4 care include programele FasTracKids în curricula grădiniței. Asta înseamnă că, pe lângă curriculum-ul standard de grădiniță, implementăm și programe FasTracKids, un sistem inovator de învățare care pune accentul pe dezvoltarea abilităților cognitive, creativității și gândirii critice a copiilor.

Înscrie-te acum și asigură-ți un loc într-o grădiniță unde educația de calitate și programele FasTracKids sunt la ele acasă!

Program Grădiniță

👉 Program scurt cu mic dejun: 08:30-12:30
👉 Program scurt cu masă de prânz: 08:30-13:00
👉 Program prelungit (mic dejun, prânz, program de somn, gustarea de după-amiază): 08:30 - 17:30

Taxa de înscriere

este în valoare de 200 euro, este unică (se plătește doar o singură dată) și este nereturnabilă.
⚠️ Dacă te înscrii până pe 20 mai primești o reducere de 10% la această taxă ⚠️

Taxa de rechizite

Este în valoare de 150 euro anual și cuprinde:
📌 Birotică și papetărie consumabilă;
📌 Cărți și caiete, bloc de desen, auxiliare didactice;
📌 Participarea la diverse proiecte educaționale naționale si internaționale;
📌Premii și diplome.

4 Grupe de Vârstă

Grădiniţa Dreamland are patru grupe de vârstă, fiecare cu nevoile şi specificul ei.
✅ 2 - 3 ani;
✅ 3 - 4 ani;
✅ 4 - 5 ani;
✅ 5 - 6 ani.

FasTrack Tots
FasTrack Tots

2,5 ani – 4 ani

Pe măsură ce copilul tău începe să meargă, se mişcă şi râde, începe să investigheze lumea. Copiii de trei ani explorează şi testează limitele lumii lor, folosindu-se de toate simţurile lor şi trăgând propriile lor concluzii.

Acest program are structura unei ore de curs care îi va da micului student prima experienţă şcolară. Copiii îşi dezvoltă în mod constructiv curiozitatea, încrederea în sine şi abilităţile de comunicare, concentrare şi sociale. Pe măsură ce copiii deprind abilităţi sociale pentru a forma prietenii, ei se vor bucura şi de activităţi practice şi de jocuri ghidate.

Copiii vor fi antrenaţi în activităţi practice şi distractive, precum cântece, dansuri, mişcări artistice care îi vor ajuta  să-şi dezvolte abilităţile necesare unei baze solide pentru viaţă şi educaţia formală.

Curriculumul grădiniței include programele FasTracKids

Grădinița Dreamland implementează programele FasTracKids în cadrul planului de studiu.

FasTrack Robotics
FasTrack Robotics

4 ani – 8 ani

Fastrack Robotics , este un program adresat copiilor cu vârste intre 4 și 8 ani, care își propune sa introducă tinerii studenți în lumea ingineriei, programării și a gândirii computaționale.

În cadrul lectiilor, studenții realizează prototipuri de roboți cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roți, senzori, difuzoare, lanterne, etc. Programul îmbină experimentele, practica și dezvoltarea abilitaților personale, precum lucrul în echipa, comunicarea și rezolvarea de probleme. Introducerea în lumea tehnologiei încă de la o vârstă fragedă, are ca scop pregătirea pentru viitorul tehnologic care ne așteaptă.

Copilul tău este pregătit pentru noua eră tehnologică și dinamica acesteia?

Curriculumul grădiniței include programele FasTracKids

Grădinița Dreamland implementează programele FasTracKids în cadrul planului de studiu.

FasTrack Fundamentals
FasTrack Fundamentals

4 ani – 8 ani

Participanţii la acest program FasTrack vor lua parte la doisprezece proiecte fascinante care vor include activităţi monitorizate de profesori şi centrate pe studenţi, precum: cum să devină un astronaut, să regizeze o producţie de teatru cu întreaga clasă sau să creeze un produs pe care să-l vândă. Aceste activităţi au ca obiectiv stimularea creativităţii în minţile tinere. Nişte minţi şi trupuri active îi ajută pe micii studenţi să fie fericiţi învăţând lucruri noi şi dezvoltându-se mereu.

În cadrul intalnirilor individuale cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului, în funcție de unicitatea lui.

Părinţii şi instructorii centrului vor revizui progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că studenţii îşi vor atinge scopurile.

Curriculumul grădiniței include programele FasTracKids

Grădinița Dreamland implementează programele FasTracKids în cadrul planului de studiu.

FasTrack English
FasTrack English

4 ani – 8 ani

În momentul de faţă, există 350 de milioane de vorbitori nativi de limba engleză în toată lumea şi încă mai mulţi de vorbitori de engleză ca limba a doua sau chiar a treia.

A vorbi engleza este o bună modalitate de a facilita o carieră în diplomaţie, comerţ, transport, educaţie şi în multe alte domenii. FasTracKids® ajută copiii să îşi îmbunătăţească engleza, ceea ce îi va ajuta să gândească şi să interacţioneze cu lumea din jurul lor mai bine.

Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 8 ani.

La FasTracKids, îi ajutăm pe studenţi să devină încrezători în utilizarea limbii engleze , prin accentul pe care îl punem pe abilităţile de citit, scris şi vorbit în limba engleză. FasTrack® English – începe la vârsta de 4 ani și oferă copiilor o metodă distractivă şi interactivă de învăţare a limbii engleze. La sfârşitul programului, copiii vor avea baze solide în folosirea limbii engleze. Programul nostru este aliniat Examenului Cambridge Starters, care reprezintă o cerinţă de înscriere pentru multe academii de limba engleză sau şcoli internaţionale

Curriculumul grădiniței include programele FasTracKids

Grădinița Dreamland implementează programele FasTracKids în cadrul planului de studiu.

Experiență de 12 ani

Grădinița Dreamland este o instituție educațională cu o experiență de 12 ani în domeniu.

Fondată în anul 2011, ne-am dedicat întreaga noastră energie și pasiune pentru a crea un mediu favorabil dezvoltării și fericirii copiilor.

De-a lungul anilor, am creat un mediu în care copiii se simt în siguranță, iubiți și sprijiniți în explorarea și dezvoltarea lor. La Grădinița Dreamland, fiecare zi este o nouă oportunitate de a cultiva pasiuni, de a descoperi talente și de a construi prietenii de o viață.

Programe FasTracKids

Suntem singura grădiniță din Sectorul 4, București, care oferă programe FasTracKids ca parte integrantă a taxei de grădiniță.

Oferim copiilor noștri o educație de calitate, iar prin includerea programelor FasTracKids în curriculum, aducem o valoare adăugată incontestabilă. Fiecare copil beneficiază de avantajele inovatoare ale metodelor FasTracKids, care stimulează creativitatea, gândirea critică și dezvoltarea abilităților sociale.

La Grădinița Dreamland, copiii noștri se bucură de o experiență educațională completă și captivantă, în care își pot descoperi potențialul și pot crește într-un mediu sigur și prietenos.

Testimoniale părinţi

Programează o vizită la centrul nostru!

Copyright © Fastrackids 2024. Toate drepturile rezervate.