FasTracKids Summer Camps București – Centrul Step by Step

Ce conțin Taberele Urbane FasTracKids?

Pe parcursul acestor tabere, cel mic va descoperi atât teme diverse, atractive cât și interesante: lumea dinozaurilor, corpul uman, civilizații sau artă. Acesta va fi pus în situații care să-i stimuleze dezvoltarea de abilități atât de necesare în lumea viitorilor adulți.

Taberele Urbane FasTracKids

Programele propuse copiilor pe parcursul verii ţin cont de nevoia acestora de a avea parte de echilibru între nevoia de cunoaştere, distracţie şi conectare. Oferă-ți ție și copilului tău avantajele programelor FasTracKids!

Perioadă

1 - 31 Iulie 2024
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Frecvență

O tabără = o săptămână (Luni - Vineri)
Program Scurt / Mediu / Lung

Preț

120 euro / program scurt / săptămână
150 euro / program mediu / săptămână
170 euro / program lung / săptămână

Locație

Taberele vor avea loc la sediul FasTracKids București - Centrul Step by Step.

De ce să alegi Taberele Urbane FasTracKids?

Calitate

Programul nostru are la bază peste 15 ani de cercetare și îmbunătățire a programelor educaționale. FasTracKids a fost declarat programul nr. 1 în lume pentru educație complementară.

Consultanță gratuită

Vă oferim consultanță gratuită înainte de începerea colaborării cât și după. Vă îndrumăm pentru a face alegerile cele mai potrivite copilului dumneavoastră.

Orientare către copil

Avem expertiză necesară pentru a identifica nevoile și personalitatea fiecărui copil. De aceea abordarea noastră în cadrul grupului va fi personalizată pe fiecare copil în parte.

Transparență

Vă spunem de la început care sunt principiile programului nostru, ce pachete puteți alege și costurile aferente astfel încât să nu apară surprize neplăcute pentru dumneavoastră.

Experiență

Suntem tineri, dar avem deja o experiență cumulată de 15 ani. Am lucrat cu mii de copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 8 ani.

Orar extins

Avem poate cea mai extinsă rețea de traineri profesioniști din România, de aceea va putem oferi mai multe oferte de orar și tematici.

Contactează-ne la numărul alăturat pentru înscriere sau completează formularul de mai jos!

Robotics (5-8 ani)

1- 5 Iulie

În cadrul lectiilor de Robotics, studenții realizeaza prototipuri de roboţi cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet, care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roţi, senzori, difuzoare, lanterne, etc.

Studioul de artă (4-8 ani)

8 - 12 Iulie

Împreună cu Academia de Arte din Denver, FasTracKids a elaborat modulul de arte plastice care-i va purta pe copii, timp de 5 zile, în lumea culorilor și a formelor. Vor avea prilejul să recunoască, dar și să reproducă lucrările unor pictori celebri. Copiii vor realiza lucrări ce vor fi expuse în ultima zi la Muzeul de Artă FasTracKids.

Spencer face sport (4-8 ani)

15 - 19 Iulie

E vară, e vacanță, iar copiii vor să se joace. Dorința lor de a face mișcare va fi folosită de către Spencer în periplul sau de 5 zile în lumea sportului. În fiecare zi, alături de Spencer și de instructori, copiii vor afla istoricul, regulile și vor învața mișcările de bază din 16 sporturi diferite. La final, ne propunem să înțelegem mai bine dictonul “Minte sănătoasă în corp sănătos”.

Enchanted Kingdom Camp (4-8 ani) - limba engleză

22 - 26 Iulie

Tărâmul fermecat îți va transforma casa într-o pădure fermecată în care vei întâlni cavaleri, prințese și chiar unicorni. Vom porni împreună într-o călătorie magică, plină de aventuri, distracție și amuzament.

Ce spun părinții despre FasTracKids

Înscrie-ți copilul!

Copyright © Fastrackids 2024. Toate drepturile rezervate.