FasTracKids Summer Camps București – Centrul Step by Step

Ce conțin Taberele Urbane FasTracKids?

Pe parcursul acestor tabere, cel mic va descoperi atât teme diverse, atractive cât și interesante: lumea dinozaurilor, corpul uman, civilizații sau artă. Acesta va fi pus în situații care să-i stimuleze dezvoltarea de abilități atât de necesare în lumea viitorilor adulți.

Taberele Urbane FasTracKids

Programele propuse copiilor pe parcursul verii ţin cont de nevoia acestora de a avea parte de echilibru între nevoia de cunoaştere, distracţie şi conectare. Oferă-ți ție și copilului tău avantajele programelor FasTracKids!

Perioadă

28 Iun. - 30 Iul. 2021
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Frecvență

O tabără = o săptămână
Program: 3 ore/zi

Preț

500 lei / temă.
Rezervare 100 lei / temă.

Locație

Taberele vor avea loc la sediul FasTracKids București - Centrul Step by Step.

De ce să alegi Taberele Urbane FasTracKids?

Calitate

Programul nostru are la bază peste 15 ani de cercetare și îmbunătățire a programelor educaționale. FasTracKids a fost declarat programul nr. 1 în lume pentru educație complementară.

Consultanță gratuită

Vă oferim consultanță gratuită înainte de începerea colaborării cât și după. Vă îndrumăm pentru a face alegerile cele mai potrivite copilului dumneavoastră.

Orientare către copil

Avem expertiză necesară pentru a identifica nevoile și personalitatea fiecărui copil. De aceea abordarea noastră în cadrul grupului va fi personalizată pe fiecare copil în parte.

Transparență

Vă spunem de la început care sunt principiile programului nostru, ce pachete puteți alege și costurile aferente astfel încât să nu apară surprize neplăcute pentru dumneavoastră.

Experiență

Suntem tineri, dar avem deja o experiență cumulată de 15 ani. Am lucrat cu mii de copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 8 ani.

Orar extins

Avem poate cea mai extinsă rețea de traineri profesioniști din România, de aceea va putem oferi mai multe oferte de orar și tematici.

Contactează-ne la numărul alăturat pentru înscriere sau completează formularul de mai jos!

Dr. Dino și Lumea Dinozaurilor (4-6 ani)

05 - 09 Iulie

Dr. Dino îl va însoți pe copilul tău într-o călătorie în lumea dinozaurilor. Alături de colegii de grupă va lucra timp de 5 zile, câte 180 de minute pe zi, la amenajarea unui muzeu al paleontologiei. În ultima zi tu vei fi invitat în calitate de vizitator în acest muzeu virtual. Ghid îți va fi chiar copilul tău.

Studioul de artă (4-6 ani)

26 - 30 Iulie

Împreună cu Academia de Arte din Denver, FasTracKids a elaborat modulul de arte plastice care-i va purta pe copii, timp de 5 zile, în lumea culorilor și a formelor. Vor avea prilejul să recunoască, dar și să reproducă lucrările unor pictori celebri. Copiii vor realiza lucrări ce vor fi expuse în ultima zi la Muzeul de Artă FasTracKids.

Corpul uman … un miracol (4-6 ani)

28 Iunie - 02 Iulie

Samantha și Sam îl vor ajuta pe copilul tău să–și descopere propriul corp. După 5 zile petrecute în compania colegilor, copilul tău va ști mult mai multe despre funcțiile organismului uman și își va însuși deprinderi de viață sănătoasă. Ultima zi o dedicăm în totalitate igienei.

Gata de calatorie 1 (4-6 ani)

19 - 23 Iulie

Extraterestrul Zork vrea să afle mai multe despre noi, pământenii. Alături de copii, el va călători timp de 5 zile in jurul lumii pentru a descoperi felul în care arată și se comportă oamenii. Copiii vor descoperi ce ne aseamănă și ce ne diferențiază de alți oameni de pe planeta Pământ.

Fairy Tale Camp (ENG 4-6 ani)

28 Iunie - 02 Iulie | 12 - 16 Iulie

Bucle aurii, omul din turtă dulce și multe alte personaje din povești vor ajunge în casa voastră și îi vor duce pe copii într-o aventură de neuitat. Pe parcursul celor 5 zile se vor distra alături de personajele lor de poveste preferate.

Enchanted Kingdom Camp ( RO / ENG) – 4-6 ani

05 - 09 Iulie (ENG) | 19 -23 Iulie (RO)

Tărâmul fermecat îți va transforma casa într-o pădure fermecată în care vei întâlni cavaleri, prințese și chiar unicorni. Vom porni împreună într-o călătorie magică, plină de aventuri, distracție și amuzament.

Robotics (5-6 ani)

23 - 30 Iulie

În cadrul lectiilor de Robotics, studenții realizeaza prototipuri de roboţi cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet, care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roţi, senzori, difuzoare, lanterne, etc.

Ce spun părinții despre FasTracKids

Înscrie-ți copilul!

Copyright © Fastrackids 2023. Toate drepturile rezervate.