FasTracKids Summer Camps Constanța

Ce conțin Taberele Urbane FasTracKids?

Pe parcursul acestor tabere, cel mic va descoperii atât teme diverse cât și interesante: lumea dinozaurilor, spațiul, civilizații sau artă. Acesta va fi pus în situații care să-i stimuleze dezvoltarea de abilități atât de necesare în lumea viitorilor adulți.

Taberele Urbane FasTracKids

Programele propuse copiilor pe parcursul verii ţin cont de nevoia acestora de a avea parte de echilibru între nevoia de cunoaştere, distracţie şi conectare. Oferă-ți ție și copilului tău avantajele programelor FasTracKids:

Perioadă

31 Iulie - 01 Septembrie
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Frecvență

O tabără = o săptămână
Program scurt: 9.00-13.00
Program lung: 9.00-17.00

Preț

Program scurt:
400 lei / tabăra
1400 lei / pachet 4 tabere
Program lung:
500 lei / tabăra
1800 lei / pachet 4 tabere

Locație

Taberele vor avea loc la sediul FasTracKids Constanța: Str. Maior Șofran, nr.2

Se aplică o reducere early booking de 10% pentru achiziționare programe până pe 20 iulie.

De ce să alegi Taberele Urbane FasTracKids?

Calitate

Programul nostru are la bază peste 15 ani de cercetare și îmbunătățire a programelor educaționale. FasTracKids a fost declarat programul nr. 1 în lume pentru educație complementară.

Consultanță gratuită

Vă oferim consultanță gratuită înainte de începerea colaborării cât și după. Vă îndrumăm pentru a face alegerile cele mai potrivite copilului dumneavoastră.

Orientare către copil

Avem expertiză necesară pentru a identifica nevoile și personalitatea fiecărui copil. De aceea abordarea noastră în cadrul grupului va fi personalizată pe fiecare copil în parte.

Transparență

Vă spunem de la început care sunt principiile programului nostru, ce pachete puteți alege și costurile aferente astfel încât să nu apară surprize neplăcute pentru dumneavoastră.

Experiență

Suntem tineri, dar avem deja o experiență cumulată de 10 ani. Am lucrat cu zeci de mii de copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 10 ani.

Orar extins

Avem poate cea mai extinsă rețea de traineri profesioniști din România, de aceea va putem oferi mai multe oferte de orar și tematici.

Contactează-ne la numărul alăturat pentru înscriere sau completează formularul de mai jos!

Gata de calatorie 1 (3-8 ani)

31 Iulie - 04 August

Extraterestrul Zork vrea să afle mai multe despre noi, pământenii. Alături de copii, el va călători timp de 5 zile in jurul lumii pentru a descoperi felul în care arată și se comportă oamenii. Copiii vor descoperi ce ne aseamănă și ce ne diferențiază de alți oameni de pe planeta Pământ.

Fairy Tale Camp (RO 2-4 ani + ENG 3-8 ani)

07 - 11 August

Bucle aurii, omul din turtă dulce și multe alte personaje din povești vor ajunge în casa voastră și îi vor duce pe copii într-o aventură de neuitat. Pe parcursul celor 5 zile se vor distra alături de personajele lor de poveste preferate.

Gata de călătorie 2 (3-8 ani)

14 - 18 August

Azora, cea mai bună prietenă a năzdrăvanului Zork, vine și ea printre pământeni pentru a-i cunoaște mai bine. În cele 5 zile petrecute alături de copiii de la FasTracKids, vor călători împreună în alte 4 țări interesante pentru a le descoperi cultura și obiceiurile. Fiți gata de îmbarcare pentru o nouă călătorie în jurul lumii!

Dr. Dino și Lumea Dinozaurilor (3-8 ani)

21 - 25 August

Dr. Dino îl va însoți pe copilul tău într-o călătorie în lumea dinozaurilor. Alături de colegii de grupă va lucra timp de 5 zile, câte 90 de minute pe zi, la amenajarea unui muzeu al paleontologiei. În ultima zi tu vei fi invitat în calitate de vizitator în acest muzeu virtual. Ghid îți va fi chiar copilul tău.

Enchanted Kingdom Camp ( RO 3-8 ani + ENG 3-8 ani)

28 August - 01 Septembrie

Tărâmul fermecat îți va transforma casa într-o pădure fermecată în care vei întâlni cavaleri, prințese și chiar unicorni. Vom porni împreună într-o călătorie magică, plină de aventuri, distracție și amuzament.

Ce spun părinții despre FasTracKids

Înscrie-ți copilul!

Copyright © Fastrackids 2023. Toate drepturile rezervate.