FasTracKids Online Galați

- Programe educaționale pentru copii între 5 și 8 ani -

Model dovedit de educației

În 40 de țări, peste 300 centre, aproximativ 35.000 studenți anual.

Spune “Da!” FasTracKids

Alege să dai aripi pentru succesul copilului tău. Alege educația premium!
Te poți înscrie oricând în timpul anului la cursurile noastre online!

Un sprijin excelent

… dat educației. Cultivăm abilitățile fundamentale pentru întreaga viață.

FasTrack Fundamentals | 5 ani – 8 ani | Online

Participanţii la acest program FasTrack vor lua parte la doisprezece proiecte fascinante care vor include activităţi, în mediul online, monitorizate de profesori şi centrate pe studenţi, precum: cum să devină un astronaut, să regizeze o producţie de teatru cu întreaga clasă sau să creeze un produs pe care să-l vândă. Aceste activităţi au ca obiectiv stimularea creativităţii în minţile tinere. Nişte minţi şi trupuri active îi ajută pe micii studenţi să fie fericiţi învăţând lucruri noi şi dezvoltându-se mereu.

În cadrul intalnirilor individuale cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului, în funcție de unicitatea lui. Părinţii şi instructorii centrului vor revizui progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că studenţii îşi vor atinge scopurile.

Durată

12 Module (un modul = 2 luni)

Frecvență

O dată pe săptămână / 1 oră

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Preț

250 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack English | 5 ani – 8 ani | Online

În momentul de faţă, există 350 de milioane de vorbitori nativi de limba engleză în toată lumea şi încă mai mulţi de vorbitori de engleză ca limba a doua sau chiar a treia.

A vorbi engleza este o bună modalitate de a facilita o carieră în diplomaţie, comerţ, transport, educaţie şi în multe alte domenii. FasTracKids® ajută copiii să îşi îmbunătăţească engleza, ceea ce îi va ajuta să gândească şi să interacţioneze cu lumea din jurul lor mai bine.

Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 8 ani. La FasTracKids, îi ajutăm pe studenţi să devină încrezători în utilizarea limbii engleze , prin accentul pe care îl punem pe abilităţile de citit, scris şi vorbit în limba engleză.

FasTrack® English – Online (Programul nostru online de limba engleză), ce începe la vârsta de 5 ani, oferă copiilor o metodă distractivă şi interactivă de învăţare a limbii engleze.

La sfârşitul programului, copiii vor avea baze solide în folosirea limbii engleze. Programul nostru este aliniat Examenului Cambridge Starters, care reprezintă o cerinţă de înscriere pentru multe academii de limba engleză sau şcoli internaţionale.

Durată

36 luni

Frecvență

O dată pe săptămână / 1 oră

Copii în grupă

Maxim 6 copii / 1 instructor

Preț

250 RON / lună - prima lecție gratuită

Rapoarte de progres:

Părinţii vor primi Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Testimoniale părinţi

Înscriere lecție demonstrativă