FasTracKids Summer Camps Galați

Ce conțin Taberele Urbane FasTracKids?

Pe parcursul acestor tabere, cel mic va descoperii atât teme diverse cât și interesante: lumea dinozaurilor, spațiul, civilizații sau artă. Acesta va fi pus în situații care să-i stimuleze dezvoltarea de abilități atât de necesare în lumea viitorilor adulți.

Taberele Urbane FasTracKids

Programele propuse copiilor pe parcursul verii ţin cont de nevoia acestora de a avea parte de echilibru între nevoia de cunoaştere, distracţie şi conectare. Oferă-ți ție și copilului tău avantajele programelor FasTracKids:

Perioadă

28 Iun. - 27 Aug. 2022.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Frecvență

O tabără = o săptămână
Program scurt: 4 ore/zi
Program lung: 7 ore/zi

Preț

400 lei/ tabără.
1500 lei/ lună.

Locație

Taberele vor avea loc la sediul FasTracKids Galați, Str. Col. Nicolae Holban nr. 10 bis.

De ce să alegi Taberele Urbane FasTracKids?

Calitate

Programul nostru are la bază peste 15 ani de cercetare și îmbunătățire a programelor educaționale. FasTracKids a fost declarat programul nr. 1 în lume pentru educație complementară.

Consultanță gratuită

Vă oferim consultanță gratuită înainte de începerea colaborării cât și după. Vă îndrumăm pentru a face alegerile cele mai potrivite copilului dumneavoastră.

Orientare către copil

Avem expertiză necesară pentru a identifica nevoile și personalitatea fiecărui copil. De aceea abordarea noastră în cadrul grupului va fi personalizată pe fiecare copil în parte.

Transparență

Vă spunem de la început care sunt principiile programului nostru, ce pachete puteți alege și costurile aferente astfel încât să nu apară surprize neplăcute pentru dumneavoastră.

Experiență

Suntem tineri, dar avem deja o experiență cumulată de 10 ani. Am lucrat cu zeci de mii de copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 10 ani.

Orar extins

Avem poate cea mai extinsă rețea de traineri profesioniști din România, de aceea va putem oferi mai multe oferte de orar și tematici.

Contactează-ne la numărul alăturat pentru înscriere sau completează formularul de mai jos!

Dr. Dino și Lumea Dinozaurilor (3-8 ani)

12 - 16 Iul. | 02 - 05 Aug.

Dr. Dino îl va însoți pe copilul tău într-o călătorie în lumea dinozaurilor. Alături de colegii de grupă va lucra timp de 5 zile, câte 90 de minute pe zi, la amenajarea unui muzeu al paleontologiei. În ultima zi tu vei fi invitat în calitate de vizitator în acest muzeu virtual. Ghid îți va fi chiar copilul tău.

Facem sport cu Spencer (3-8 ani)

23 - 27 Aug.

E vară, e vacanță, iar copiii vor să se joace. Dorința lor de a face mișcare va fi folosită de către Spencer în periplul sau de 5 zile în lumea sportului. În fiecare zi, alături de Spencer și de instructori, copiii vor afla istoricul, regulile și vor învața mișcările de bază din 16 sporturi diferite. La final, ne propunem să înțelegem mai bine dictonul “Minte sănătoasă în corp sănătos”.

Corpul uman … un miracol (3-8 ani)

05 - 09 Iul. | 02 - 05 Aug.

Samantha și Sam îl vor ajuta pe copilul tău să–și descopere propriul corp. După 5 zile petrecute în compania colegilor, copilul tău va ști mult mai multe despre funcțiile organismului uman și își va însuși deprinderi de viață sănătoasă. Ultima zi o dedicăm în totalitate igienei.

Destinația: Constelațiile (3-8 ani)

28 - Iun. - 02 Iul. | 19 - 23 Iul.

Extraterestrul Zork îl invită pe copilul tău să descopere alături de el misterele Spațiului cosmic. Vor confecționa împreună un costum spațial pe care îl vor purta în această călătorie virtuală în timpul căreia vor afla ce sunt planetele, gravitația, luna și constelațiile, iar în ultima zi toți părinții se vor alătura on-line Stației Spațiale FasTrack pentru a viziona activitățile întregii săptămâni.

Gata de calatorie 1 (3-8 ani)

28 Iun. - 02 Iul. | 19 - 23 Iul.

Extraterestrul Zork vrea să afle mai multe despre noi, pământenii. Alături de copii, el va călători timp de 5 zile in jurul lumii pentru a descoperi felul în care arată și se comportă oamenii. Copiii vor descoperi ce ne aseamănă și ce ne diferențiază de alți oameni de pe planeta Pământ.

Gata de călătorie 2 (3-8 ani)

26 - 30 Iul.

Azora, cea mai bună prietenă a năzdrăvanului Zork, vine și ea printre pământeni pentru a-i cunoaște mai bine. În cele 5 zile petrecute alături de copiii de la FasTracKids, vor călători împreună în alte 4 țări interesante pentru a le descoperi cultura și obiceiurile. Fiți gata de îmbarcare pentru o nouă călătorie în jurul lumii!

Tabăra de știință (3-10 ani)

26 - 30 Iul.

Introducere în lumea oceanelor, studiu de caz Ocean Pacific, Oceanul Atlantic, Groapa Marianelor, vietăți marine de dimensiuni mici, medii și mari, studiu de caz: cașalotul, rechinul, pisica de mare și multe surprize inedite oferite de natură și știință.

Fairy Tale Camp (RO 2-4 ani + ENG 3-8 ani)

05 - 09 Iul.

Bucle aurii, omul din turtă dulce și multe alte personaje din povești vor ajunge în casa voastră și îi vor duce pe copii într-o aventură de neuitat. Pe parcursul celor 5 zile se vor distra alături de personajele lor de poveste preferate.

Enchanted Kingdom Camp ( RO 3-8 ani + ENG 3-8 ani)

09 - 13 Aug.

Tărâmul fermecat îți va transforma casa într-o pădure fermecată în care vei întâlni cavaleri, prințese și chiar unicorni. Vom porni împreună într-o călătorie magică, plină de aventuri, distracție și amuzament.

Robotics (5-8 ani)

16 - 20 Aug.

În cadrul lectiilor de Robotics, studenții realizeaza prototipuri de roboţi cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet, care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roţi, senzori, difuzoare, lanterne, etc.

Ce spun părinții despre FasTracKids

Înscrie-ți copilul!

Copyright © Fastrackids 2024. Toate drepturile rezervate.