FasTracKids București Titan

- Programe educaționale pentru copii între 6 luni și 8 ani -

Model dovedit de educației

În 40 de țări, peste 300 centre, aproximativ 35.000 studenți anual.

Spune “Da!” FasTracKids

Alege să dai aripi pentru succesul copilului tău. Alege educația premium!

Un sprijin excelent

… dat educației. Cultivăm abilitățile fundamentale pentru întreaga viață.

FasTracKids în cifre

0
Locații în toată lumea
0
Mini-academii în România
0
Copii înscriși în fiecare an
0
Ani de activitate
FasTrack Signing
FasTrack Signing & Beginners

6 luni – 2,6 ani

Te întrebi vreodată la ce se gândeşte bebeluşul tău?

Ca părinţi de copii mici, ştim că ei pot comunica înainte de a putea vorbi. Programul FasTrack® Signing (6 luni – 2,6 ani) te va ajuta să înţelegi ce vrea să îţi spună bebeluşul tău, fără toată frustrarea obişnuită. Vei învăța o metodă de a-l ajuta pe bebeluşul tău să îşi exprime gândurile şi nevoile și vei întări legătura cu el/ea. 

Programul FasTrack Beginners ( 1,5 – 2,5 ani) este primul pas în procesul de autonomizare al copilului tău. Cu ajutorul lecțiilor interactive îl vei ajuta să aibă mai multă încredere în sine și în ceilalți. FasTrack Beginners este probabil cel mai eficient mod pentru integrarea copilului la grădiniță. 

În cadrul programelor FasTrack Signing și Beginners este încurajată participarea părinților la sesiuni. 

Durată

Start din 20 Septembrie
12 luni fiecare program

Frecvență

De două ori pe săptămână/ 1 oră

Copii în grupă

3 grupe x maximum 6 copii
Grupa 1
Marți + Vineri (ora 9:00)
Grupa 2
Marți + Vineri (ora 10:15)
Grupa 3
Marți + Vineri (ora 17:15)

Preț

490 lei (TVA inclus)
8 ședințe

FasTrack Explorers
FasTrack Explorers

2,5 ani – 3,5 ani

Cea mai bună primă experienţă educațională pentru copilul tău este cu FasTrack® Explorers. Metoda noastră dovedită de a pune bazele ferme pentru începerea procesului de învăţare este acum disponibilă într-un program preşcolar cu două sesiuni pe săptămână.

Curriculum-ul nostru FasTrack Explorers pentru copiii cu vârste 2,6 ani  și 3,6 ani oferă copilului o experienţă de învăţare digitală şi interactivă, ce include şi oportunităţi de socializare cu profesori şi colegi. Activitățile vin în întâmpinarea nevoilor copilului tău prin oferirea unui prim pas spre învăţarea independentă şi formarea de prietenii.

Trainerii FasTracKids® sunt antrenaţi special pentru a înţelege etapele de dezvoltare prin care va trece copilul tău în această perioadă. Integrarea învăţării digitale şi a abilităţilor de rezolvare a problemelor, cu accentul pus pe dezvoltarea socio-emoțională a fiecărui copil în parte, creează o experienţă unică şi completă pentru acest stadiu de vârstă.

Durată

Start din 20 Septembrie
12 module (1 modul=1 lună)

Frecvență

2 ori pe săptămână / 1,5 ore

Copii în grupă

2 grupe x maximum 7 copii
Grupa 1
Luni +Joi (ora 18:30)
Grupa 2
Marți + Vineri (ora 18:30)

Preț

575 lei (TVA inclus)
8 ședințe

FasTrack Tots
FasTrack Tots

3,5 ani – 4,5 ani

În cadrul programului FasTrack Tots, copiii îşi dezvoltă în mod constructiv curiozitatea, încrederea în sine şi abilităţile de comunicare, concentrare şi sociale. Pe măsură ce copiii deprind abilităţi sociale pentru a forma prietenii, ei se vor bucura şi de activităţi practice şi de jocuri ghidate.

Micii cursanți vor fi antrenaţi în activităţi practice şi distractive, precum cântece, dansuri, mişcări artistice care îi vor ajuta  să-şi dezvolte abilităţile necesare unei baze solide pentru viaţă şi educaţie formală.

Cei mai mulți dintre trainerii FasTracKids Titan au o bază solidă în psihologie, fiind absolvenți ai Facultății de Psihologie. 

Durată

Start din 27 Septembrie
12 module (1 modul=1 lună)

Frecvență

O dată pe săptămână / 1,5 ore

Copii în grupă

3 grupe x maximum 8 copii
Grupa 1
Luni (ora 18:15)
Grupa 2
Marți (ora 18:15)
Grupa 3
Joi (ora 18:30)

Preț

395 lei (TVA inclus)
4 ședințe

FasTrack Robotics
FasTrack Robotics

5 ani – 7,5 ani

Fastrack Robotics , este un program adresat copiilor cu vârste intre 5 și 7,5 ani, care își propune sa introducă tinerii studenți în lumea ingineriei, programării și a gândirii computaționale.

În cadrul lecțiilor, copiii realizează prototipuri de roboți cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: senzori (de mișcare, sunet), procesoare de informație. instrumente (roti, difuzoare, leduri). Programul îmbină experimentele, practica și dezvoltarea abilitaților personale, precum și lucrul în echipa, comunicarea și rezolvarea de probleme.

Introducerea în lumea tehnologiei încă de la o vârstă fragedă, are ca scop pregătirea pentru viitorul tehnologic care ne așteaptă.

Cursurile FasTrack Robotics sunt susținute de traineri care au o bază solidă în psihologie, fiind absolvenți ai Facultății de Psihologie.

Durată
Start din 27 Septembrie
3 luni de curs

Frecvență

1 dată pe săptămână / 1,5 ore

Copii în grupă

2 grupe x max. 10 copii
Grupa 1
Marți (ora 18:15)
Grupa 2
Miercuri (ora 18:30)

Preț

1100 lei (TVA inclus)
12 ședințe

FasTrack Fundamentals
FasTrack Fundamentals

4,5 ani – 6,5 ani

Participanţii la acest program FasTrack vor lua parte la doisprezece proiecte fascinante care vor include activităţi monitorizate de profesori şi centrate pe studenţi, precum: cum să devină un astronaut, să regizeze o producţie de teatru cu întreaga clasă sau să creeze un produs pe care să-l vândă. Aceste activităţi au ca obiectiv stimularea creativităţii în minţile tinere. Nişte minţi şi trupuri active îi ajută pe micii studenţi să fie fericiţi învăţând lucruri noi şi dezvoltându-se mereu.

În cadrul intalnirilor individuale cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului, în funcție de unicitatea lui.

Părinţii şi instructorii centrului vor revizui progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că studenţii îşi vor atinge scopurile.

Durată

Start din 27 Septembrie
12 Module (un modul = 2 luni)

Frecvență

1 dată pe săptămână / 2 ore

Copii în grupă

3 grupe x max. 10 copii
Grupa 1
Luni (ora 18:00)
Grupa 2
Miercuri (ora 18:00)
Grupa 3
Vineri (ora 18:00)

Preț

490 lei (TVA inclus)
4 ședințe

FasTrack English
FasTrack English

4 ani – 7,5 ani

În momentul de faţă, există 350 de milioane de vorbitori nativi de limba engleză în toată lumea şi încă mai mulţi de vorbitori de engleză ca limba a doua sau chiar a treia.

A vorbi engleza este o bună modalitate de a facilita o carieră în diplomaţie, comerţ, transport, educaţie şi în multe alte domenii. FasTracKids® ajută copiii să îşi îmbunătăţească engleza, ceea ce îi va ajuta să gândească şi să interacţioneze cu lumea din jurul lor mai bine.

Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 8 ani.

La FasTracKids, îi ajutăm pe studenţi să devină încrezători în utilizarea limbii engleze , prin accentul pe care îl punem pe abilităţile de citit, scris şi vorbit în limba engleză. FasTrack® English – începe la vârsta de 5 ani și oferă copiilor o metodă distractivă şi interactivă de învăţare a limbii engleze. La sfârşitul programului, copiii vor avea baze solide în folosirea limbii engleze. Programul nostru este aliniat Examenului Cambridge Starters, care reprezintă o cerinţă de înscriere pentru multe academii de limba engleză sau şcoli internaţionale

Durată

Start din 4 Octombrie
3 luni de curs

Frecvență

1 dată pe săptămână / 1,5 ore

Copii în grupă

2 grupe x max. 10 copii
Grupa (5,5 - 7,5 ani)
Joi - ora 18:30
Grupa (4 - 5,5 ani)
Vineri - ora 18:15

Preț

1100 lei (TVA inclus)
12 ședințe

10 % reducere pentru:

  •  Frați înscriși simultan la cel puțin câte un program;
  •  Copii înscriși simultan la două sau mai multe programe.

Absențele anunțate se reduc în proporție de 50% la următoarea plată de abonament.

Absențele medicale anunțate și dovedite se reduc 100% la următoarea plată de abonament.

Rapoarte de progres:

Părinţii vor primi periodic Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec copiii lor. Aceste rapoarte sunt bazate pe observațiile trainerilor din sala de curs . Primul raport are loc după 10 sesiuni frecventate. Ulterior acesta se repetă la fiecare 25 sesiuni frecventate.  

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Fișe pentru Părinți săptămânale. Acestea  conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă.

Fiecare Fișă este menită să evidențieze abilităţile exersate, conceptele noi introduse și să ofere sugestii de activități de pus în practică pentru acasă. 

Testimoniale părinţi

Înscriere lecție demonstrativă

Copyright © Fastrackids 2022. Toate drepturile rezervate.