Copilul tău este un geniu!

Copilul tău este un geniu. Iar tu nu trebuie să te întrebi DACĂ acesta este inteligent, ci ÎN CE FEL este inteligent. Fiecare copil are stilul lui de învăţare preferat care dictează cum învaţă cel mai bine. De exemplu, dacă este un student kinestetic, el va învăţa să numere cel mai bine când bate mingea sau când urcă scările. Dacă el este un student muzical/ritmic, va învăţa să numere folosind o poezie sau un cântec.

Pentru a putea susţine dezvoltarea copilului dumneavoastră, trebuie să ştiţi cum învaţă acesta. De aceea, FasTracKids a dezvoltat

Evaluarea Potenţialului de Învăţare FasTrack®.

EPIF a fost conceput pentru a oferi părinților și profesorilor posibilitatea de a dezvolta stilul de învățare preferat de copil și este dezvoltat de Howard Gardner, pe baza cercetărilor sale despre teoria inteligențelor multiple.

Cum are loc procesul de evaluare copii?

Cu o evaluare simplă de 30 de minute, FasTracKids vă ajută să identificaţi stilul dominant de învăţare al copilului dumneavoastră. On-line folosind aplicatia Zoom, un formator certificat FasTracKids va lucra împreună cu dumneavoastră şi copilul dumneavoastră pentru a face o evaluare simplă şi distractivă, folosind mai multe imagini speciale. La final, veţi primi un raport detaliat care identifică preferinţele de învăţare ale copilului şi vă dă dumneavoastră sfaturi despre cum să susţineţi copilul şi acasă.


Dacă veţi dori să înscrieţi copilul la FasTracKids, această informaţie îi va ajuta pe profesori să înţeleagă cum să acceseze potenţialul de învăţare al copilului dumneavoastră!
Această şansă este foarte limitată pentru dezvoltarea timpurie a copilului.

Lăsaţi-ne să vă ajutăm pentru a vă pregăti copilul de şcoală şi viaţă. Investitia in aceasta evaluare este de 400 lei.

Înscriere test EPIF