Înscrieți-vă copilul chiar acum!

Te-ai întrebat cum va arăta lumea atunci când copilul tău va fi adult? Cum va fi viața lui personală și profesională? Cu ce probleme se va confrunta și cu ce instrumente va rezolva toate aceste probleme?

Programul FasTrack® Fundamentals este o modalitate distractivă şi interactivă de a oferi copilului dumneavoastră abilităţile necesare pentru a avea succes in secolul 21. Folosind Staţia de Învăţare FasTrack® şi metodologia noastră bazată pe dezvoltarea totală a copilului, FasTrack Fundamentals oferă o abordare echilibrată a procesului de învăţare pentru copiii de 3 – 8 ani.

Programul nostru oferă copilului dumneavoastră, timp de 2 ani, un sejur educaţional de neuitat prin 12 materii, de la Literatură, la Economie şi Biologie. În fiecare curs, copilul dumneavoastră va avea de-a face cu un curriculum distractiv care îi va crea o pasiune de durată pentru învăţătură.

Nu numai că el va fi expus unui conţinut atrăgător, dar va şi deprinde abilităţi valoroase pentru un viitor educaţional de succes. Abordarea noastră unică faţă de procesul de învăţare se bazează pe Avantajele FasTrack®.

Aceste avantaje se axează, într-un mod distractiv, pe procesul de învăţare a CUM să gândim, NU numai prin memorizarea conţinutului învăţării sau învăţând CE să gândim!

Gândire critică

Fiecare lecţie FasTracKids oferă copilului dumneavoastră şansa de a lucra la activităţi de soluţionare a problemelor. Acest proces de gândire antrenează studenţii să analizeze presupuneri, să propună alternative şi să ia decizii în cunoştinţă de cauză. Gândirea critică este o componentă din ce în ce mai importantă pe măsură ce studenţii se pregătesc de universitate şi de viaţa profesională.

Colaborare

Ştim că, în această perioadă, copiii învaţă cel mai bine în grupuri de aceeaşi vârstă.Mediul de curs este unul cooperativ, ce oferă copilului dumneavoastră şansa de a lucra cu şi de a învăţa de la alţi studenţi. Această şansă unică dezvoltă abilităţi de organizare şi planificare, de a lucra cu alţii, de a da şi de a primi feedback şi de a-şi evalua propriul progres. Exerciţiile FasTracKids îl vor ajuta pe copilul dumneavoastră să înţeleagă cum să facă parte dintr-o echipă şi să îşi dezvolte abilităţile cooperative şi de conducere. Aceste cursuri de tip cooperativ împuterniceşte copilul să devină un student de succes alături de colegii săi.

Creativitate

Metodologia FasTrackids permite copilului dumneavoastră să îşi dezvolte creativitatea.Mediul de lucru în clasă oferă copilului nenumărate şanse de a găsi şi împărtăşi soluţii creative. Copilul dumneavoastră este mereu încurajat să dea frâu liber curiozităţii sale, ceea ce îmbunătăţeşte dezvoltarea cognitivă. Diferitele materii la care sunt expuşi permit copiilor să exploreze noi domenii şi să îşi folosească creativitatea în situaţii deosebite. Programele noastre oferă copilului şansa de a gândi creativ, de a-şi exprima gândurile şi de a rezolva probleme.

Comunicarea

Toate cursurile FasTracKids stimulează dezvoltarea lingvistică în timp ce copiii ascultă şi iau parte la discuţii antrenante. Interacţiunea continuă cu idei complexe este esenţială pentru deprinderea unor abilităţi de comunicare. Copiii sunt încurajaţi să vorbească în propoziţii complete pentru a exprima idei complexe. Mai multe programe din Sistemul de Învăţare FasTracKids oferă copilului dumneavoastră şansa de a face prezentări care sunt înregistrate şi evaluate de colegi.

Încrederea în sine

Metodologia FasTracKids creează o atmosferă pozitivă în care progresul, şi nu greşelile copilului dumneavoastră, este evidenţiat. Acest mediu constructiv sporeşte încrederea copilului pe măsură ce acesta finalizează proiecte individuale sau de grup. Posibilitatea de încerca din nou le permite copiilor să facă faţă provocărilor fără frica de a eşua. Pe măsură ce copilul dumneavoastră devine un student responsabil, programele FasTracKids cultivă sentimentul de realizare şi mândrie prin laude constructive.

Durată

24 luni

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

Maxim 16 copii / 2 instructori

Înscrieri

Oricând în timpul anului

Raportare de progres:

Părinţii vor primi Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Testimoniale

Înscriere lecție demonstrativă