Înscrieți-vă copilul chiar acum!

FasTrack Signing a luat naștere în urma unor cercetări menite să găsească metode de îmbunătațire în relaționarea dintre părinți și copiii lor, într-o perioadă în care limbajul verbal nu este încă format.

Vă întrebaţi vreodată la ce se gândeşte bebeluşul dumneavoastră?

Ca părinţi de copii mici, ştim că ei pot comunica înainte de a putea vorbi. Programul nostru FasTrack® Signing te va ajuta să înţelegi ce vrea să îţi spună bebeluşul tău, fără toată frustrarea obişnuită. Programul nostru vă învaţă o metodă de a-l ajuta pe bebeluşul dumneavoastră să îşi exprime gândurile şi nevoile. Pe măsură ce bebeluşul experimentează lumea din jurul lui, el poate împărtăşi acum experienţele lui cu dumneavoastră.

Comunicarea, facilitată de folosirea semnelor de la vârstă atât de fragedă, va determina o dezvoltare neuronală accelerată a bebelușului, în baza căreia transferul către limbajul verbal se va face mult mai ușor.

În cursul FasTrack Signing, învăţaţi alături de alţi părinţi şi copii. În această comunitate încurajatoare veţi găsi un loc distractiv în care să învăţaţi şi să creşteţi împreună. În timpul orei săptămânale de FasTrack Signing copiii îşi vor îmbogăţi vocabularul prin cântec, mişcare şi joc creativ. Părinţii se vor alătura unei comunităţi în care se pot învăţa tehnici interactive de comunicare cu bebeluşii.

FasTrack Signing se adresează tuturor copiilor între 6 luni – 1,5 ani şi se axează pe consolidarea punctelor lor forte, oferindu-le un început promiţător în procesul de învăţare.

Cercetările noastre ne arată că atunci când copiii sunt gata să vorbească, vor folosi mai multe cuvinte decât un copil care nu a participat la FasTrack Signing. Mai mult decât atât, strânsa legătură care se formează între dumneavoastră şi copilul dumneavoastră este de nemăsurat.

Durată

Minim 10 luni

Frecvență

O data pe săptămână

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Înscrieri

Oricând în timpul anului

Raportare de progres:

Părinţii vor primi Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Testimoniale

Înscriere lecție demonstrativă