Franciză

Spune “Da!” educației

Îmbină antreprenoriatul cu dragostea pentru educaţie!

Atunci când dragostea pentru copii te determină să schimbi ceva în comunitate… Deschide o franciză educațională pentru copii FasTracKids!

FasTracKids, lider mondial în educația complementară pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 luni și 8 ani, cultivă curiozitatea acestora prin cel mai complex program de educație și dezvoltare a potențialului înnăscut.

FasTracKids nu este doar lider mondial în educație premium, ci și un model de afacere la care vă veți dori să aderați. Și tu poți să conduci propria afacere și să faci o schimbare atât în viața personală, cât și a comunității căreia îi aparții, FasTracKids fiind o adevărată oportunitate.

Îmbunătățește-ți spiritul antreprenorial și fă o schimbare în comunitate!

Deținerea unei francize în cadrul FasTracKids vă oferă ocazia și instrumentele necesare în a aplica într-o manieră satisfăcătoare experiența dumneavoastră de predare sau de dragostea pentru copii și demonstrarea talentelor dumneavoastră de antreprenor.

De ce să deții o franciză FasTracKids?

În prezent 270 de centre FasTracKids din 50 de țări se bucură de un succes răsunător în educația premium a copiilor și oferă cele mai bune modele de educație. Antreprenorii combină dragostea pentru copii și educație cu un sistem de afaceri care funcționează.

Ești în afaceri pentru tine dar nu de unul singur. Sistemul FasTracKids combină suportul oferit prin traning-uri inițiale pentru proprietarii de afacere și instructori, cu relaționarea constantă dintre Master Francizor și centre pe toată durata derulării activității.

Îți poți deschide propria școală specializată în educație premium în câteva săptămâni. Ai nevoie de multă dragoste pentru copii,  apoi bani și pasiune pentru business-ul pe care îl dezvolți.

Proprietarii de franciză FasTracKids sunt autorizați să predea peste opt tipuri de cursuri din cadrul portofoliului de programe FasTracKids, pentru copiii cu vârste între 6 luni și 8 ani. Mai mult decât atât, aceștia primesc drept de folosire a sistemului de afaceri patentat FasTracKids, inclusiv instrumente de marketing și social media, script-uri de vânzări, procesele de relații cu clienți și alte resurse, necesare pentru a deschide, opera și să crește afacerea ta.

La nivel mondial piața de educație este a doua ca mărime, după cea de servicii medicale. Pe lângă afacerea  pe care o vei deține, vei contribui la îmbunătățirea sistemului de învățământ și la creșterea potențialului copiiilor.

FasTracKids este o afacere bună pentru tine dacă:

Îmbină antreprenoriatul cu dragostea pentru educaţie!

FasTracKids în cifre

0
Locații în toată lumea
0
Mini-academii în România
0
Copii înscriși în fiecare an
0
Ani de activitate

Investiția ta într-o afacere în educație

Investiția inițială:

30 000 $ – 100 000 $

Persoanele fizice interesate de această oportunitate trebuie să aibă în vedere că suma aceasta include si taxele de franciză. Unele dintre variabilele care pot influența investiția includ:

FasTracKids caută parteneri de franciză, tocmai din acest motiv îți punem la dispoziție soluția completă pentru ca tu să devii antreprenor într-o afacere în care copiii sunt în centrul atenției. 

Date de contact

Cumpără Franciză