FasTrack® Discoverers

Spune “Da!” educației

Înscrieți-vă copilul chiar acum!

Copiii au o curiozitate naturală de a investiga, experimenta şi descoperi. Și, pentru că obiceiurile la copii se formează din vreme, programul FasTrack Discoverers îi va provoca să își hrănească curiozitatea.

Programul nostru FasTrack® Discoverers pentru copiii de 3 – 5 ani oferă un mediu educaţional atrăgător care va spori curiozitatea preşcolarului dumneavoastră şi îl va pregăti de succes.
Programul propune o abordare echilibrată ce include: concepte complexe, consolidarea unui vocabular avansat, educaţie digitală şi o atmosferă de colaborare. Curriculum-ul nostru preşcolar implementat de-a lungul mai multor zile se bazează pe pregătirea copilului pentru şcoală, ajutându-l pe acesta să aibă succes atât la şcoală, cât şi în viaţă.

Cercetările lui Bruce Perry şi a altor experţi educaţionali au arătat că, datorită expunerii continue la media de tip digital, copiii procesează informaţia într-un ritm mult mai rapid. FasTrack Discoverers vine în întâmpinarea nevoilor acestor studenţi digitali, oferindu-le oportunitatea de a socializa cu cei de o seamă cu ei, de a colabora la proiecte, de a-şi dezvolta imaginaţia prin artă şi de a-şi mări încrederea în sine.

Prin parteneriatul cu părinţii studenţilor secolului 21, vom crea un mediu în care viitorii lideri vor excela. studenţii sunt încurajaţi să cerceteze şi să inoveze prin folosirea de metode ştiinţifice. Copiii explorează diferite ipoteze şi vor realiza că a pune întrebări este primul pas spre creativitate. studenţii vor câştiga încrederea de a explora şi de a testa limitele cu ajutorul profesorilor şi părinţilor. FasTrack Discoverers este un loc sigur pentru copiii inteligenţi, viitori inovatori şi gânditori care vor schimba lumea.

În cadrul şedinţelor cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului dumneavoastră. Părinţii şi personalul centrului vor revizui progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că studenţii îşi vor atinge scopurile.

Durată

12 luni

Frecvență

1 - 2 ori pe săptămână

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 2 instructori

Înscrieri

Oricând în timpul anului

Raportare de progres:

Părinţii vor primi Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Testimoniale

Înscriere lecție demonstrativă