Înscrieți-vă copilul chiar acum!

În momentul de faţă, există 350 de milioane de vorbitori nativi de limba engleză în toată lumea şi încă mai mulţi de vorbitori de engleză ca limba a doua sau chiar a treia.

A vorbi engleza este o bună modalitate de a facilita o carieră în diplomaţie, comerţ, transport, educaţie şi în multe alte domenii. FasTracKids® ajută copiii să îşi îmbunătăţească engleza, ceea ce îi va ajuta să gândească şi să interacţioneze cu lumea din jurul lor mai bine.

Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 8 ani. La FasTracKids, îi ajutăm pe studenţi să devină cu adevărat bilingvi, prin accentul pe care îl punem pe abilităţile de citit, scris şi vorbit în limba engleză.

Cercetările arată că oamenii care vorbesc mai multe limbi au reţele neuronale active, o perspectivă mai largă asupra lumii şi şanse reduse de a avea deficienţe cognitive mai târziu în viaţă. Copiii care vorbesc mai multe limbi au mai multe cuvinte în vocabularul propriu, ceea ce îi ajută să înţeleagă mai bine lumea şi să devină studenţi mai buni. În cele din urmă, capacitatea de a vorbi mai multe limbi este cel mai util dar pe care îl puteţi face copilului dumneavoastră.

FasTrack® English (Programul nostru de limba engleză), ce începe la vârsta de 3 ani, oferă copiilor o metodă distractivă şi interactivă de învăţare a limbii engleze. Spre deosebire de metodele tradiţionale de predare a limbii engleze, FasTracKids utilizează un curriculum special creat pentru a oferi copiilor o experienţă captivantă. De-a lungul programului, studenţii vor fi alături de adorabilul magician Makaii.

Makaii şi prietenii lui predau engleza prin jocuri, poveşti, ghicitori şi alte provocări.

La sfârşitul programului, copiii vor avea baze solide în folosirea limbii engleze. Programul nostru este aliniat Examenului Cambridge Starters, care reprezintă o cerinţă de înscriere pentru multe academii de limba engleză sau şcoli internaţionale.

În cadrul şedinţelor cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului dumneavoastră. Părinţii şi personalul centrului vor revizui progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că studenţii îşi vor atinge scopurile.

Durată

24 luni

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

Maxim 16 copii / 2 instructori

Înscrieri

Oricând în timpul anului

Raportare de progres:

Părinţii vor primi Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Testimoniale

Înscriere lecție demonstrativă