Înscrieți-vă copilul chiar acum!

În ziua de astăzi, oricând aduci vorba despre educatie, apare în discutie inevitabil și tehnologia: robotica, programarea și sistemele de calcul.
Conform Computerworld, în doar câțiva ani, piața muncii din Londra va avea un deficit de 300.000 de muncitori capabili sa opereze digital. Educația digitală este absolut necesară într-o lume în care tehnologia prinde rădăcini din ce în ce mai puternice în toate domeniile.

Fastrack Robotics , este un program adresat copiilor cu vârste intre 4 și 8 ani, care își propune sa introducă tinerii studenți în lumea ingineriei, programării și a gândirii computaționale.

În cadrul lectiilor, studenții realizează prototipuri de roboți cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet  care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roți, senzori, difuzoare, lanterne, etc.

Programul îmbină experimentele, practica și dezvoltarea abilitaților personale, precum lucrul în echipa, comunicarea și rezolvarea de probleme. Introducerea în lumea tehnologiei încă de la o vârstă fragedă, are ca scop pregătirea pentru viitorul tehnologic care ne așteaptă.

Copilul tău este pregătit pentru noua eră tehnologică și dinamica acesteia?

Durată

12 luni

Frecvență

1 - 2 ori pe săptămână

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Înscrieri

Oricând în timpul anului

Raportare de progres:

Părinţii vor primi Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Testimoniale

Înscriere lecție demonstrativă