FasTracKids Câmpulung

– Programe educaționale pentru copii între 2 și 8 ani -

Model dovedit de educație

În 40 de țări, peste 300 centre, aproximativ 35.000 studenți anual.

Spune "Da!" FasTracKids

Alege să dai aripi pentru succesul copilului tău. Alege educația premium!

Spune “Da!” educației

 Cultivăm abilitățile fundamentale pentru întreaga viață.

FasTrack Explorer | 2 ani – 3 ani

Cea mai bună primă experienţă educațională pentru copilul tău este cu FasTrack® Explorers. Metoda noastră dovedită de a pune bazele ferme pentru începerea procesului de învăţare este acum disponibilă într-un program preşcolar o dată pe săptămână.

Curriculum-ul nostru FasTrack Explorers pentru copiii de un an și 9 luni – doi ani și 6 luni oferă copilului o experienţă de învăţare digitală şi interactivă, ce include şi oportunităţi de socializare cu profesori şi colegi. Activitățile vin întâmpinarea nevoilor copilului tău prin oferirea unui prim pas spre învăţarea independentă şi formarea de prietenii.

Instructorii FasTracKids® sunt antrenaţi special pentru a înţelege etapele de dezvoltare prin care va trece copilul tău în această perioadă. Integrarea învăţării digitale şi a abilităţilor de rezolvare a problemelor, cu accentul pus pe dezvoltarea socio-emoțională a fiecărui copil în parte, creează chiar în clasa de studiu o experienţă unică şi completă pentru acest stadiu de vârstă.

Durată

12 module (1 modul = 1 lună)

Frecvență

1 - 2 ori pe săptămână/ 1 oră

Copii în grupă

Maxim 6 copii / 1 instructor

Preț

230 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack Tots | 3 ani – 4 ani

Pe măsură ce copilul tău începe să meargă, se mişcă şi râde, începe să investigheze lumea. Copiii de trei ani explorează şi testează limitele lumii lor, folosindu-se de toate simţurile lor şi trăgând propriile lor concluzii.

Acest program are structura unei ore de curs care îi va da micului student prima experienţă şcolară. Copiii îşi dezvoltă în mod constructiv curiozitatea, încrederea în sine şi abilităţile de comunicare, concentrare şi sociale. Pe măsură ce copiii deprind abilităţi sociale pentru a forma prietenii, ei se vor bucura şi de activităţi practice şi de jocuri ghidate.

Copiii vor fi antrenaţi în activităţi practice şi distractive, precum cântece, dansuri, mişcări artistice care îi vor ajuta  să-şi dezvolte abilităţile necesare unei baze solide pentru viaţă şi educaţia formală.

Durată

12 module (1 modul=1 lună)

Frecvență

O dată pe săptămână / 90 de minute

Copii în grupă

Maxim 7 copii / 1 instructor

Preț

250 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack Robotics | 5 ani – 7 ani

Fastrack Robotics , este un program adresat copiilor cu vârste intre 4 și 8 ani, care își propune sa introducă tinerii studenți în lumea ingineriei, programării și a gândirii computaționale.

În cadrul lectiilor, studenții realizează prototipuri de roboți cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roți, senzori, difuzoare, lanterne, etc. Programul îmbină experimentele, practica și dezvoltarea abilitaților personale, precum lucrul în echipa, comunicarea și rezolvarea de probleme. Introducerea în lumea tehnologiei încă de la o vârstă fragedă, are ca scop pregătirea pentru viitorul tehnologic care ne așteaptă.

Copilul tău este pregătit pentru noua eră tehnologică și dinamica acesteia?

Durată

10 luni (40 de lecții)

Frecvență

1 dată pe săptămână / 90 de minute

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Preț

280 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack Fundamentals | 5 ani – 7 ani

Participanţii la acest program FasTrack vor lua parte la doisprezece proiecte fascinante care vor include activităţi monitorizate de profesori şi centrate pe studenţi, precum: cum să devină un astronaut, să regizeze o producţie de teatru cu întreaga clasă sau să creeze un produs pe care să-l vândă. Aceste activităţi au ca obiectiv stimularea creativităţii în minţile tinere. Nişte minţi şi trupuri active îi ajută pe micii studenţi să fie fericiţi învăţând lucruri noi şi dezvoltându-se mereu.

În cadrul intalnirilor individuale cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului, în funcție de unicitatea lui.

Părinţii şi instructorii centrului vor revizui progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că studenţii îşi vor atinge scopurile.

Durată

12 Module (un modul = 2 luni)

Frecvență

1 dată pe săptămână / 90 de minute

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Preț

280 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack English | Grupe: 3 -4 ani; 5-6 ani, 7-9 ani

În momentul de faţă, există 350 de milioane de vorbitori nativi de limba engleză în toată lumea şi încă mai mulţi de vorbitori de engleză ca limba a doua sau chiar a treia.

A vorbi engleza este o bună modalitate de a facilita o carieră în diplomaţie, comerţ, transport, educaţie şi în multe alte domenii. FasTracKids® ajută copiii să îşi îmbunătăţească engleza, ceea ce îi va ajuta să gândească şi să interacţioneze cu lumea din jurul lor mai bine.
Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 8 ani. 

La FasTracKids, îi ajutăm pe studenţi să devină încrezători în utilizarea limbii engleze , prin accentul pe care îl punem pe abilităţile de citit, scris şi vorbit în limba engleză.

FasTrack® English – începe la vârsta de 5 ani și oferă copiilor o metodă distractivă şi interactivă de învăţare a limbii engleze.

La sfârşitul programului, copiii vor avea baze solide în folosirea limbii engleze. Programul nostru este aliniat Examenului Cambridge Starters, care reprezintă o cerinţă de înscriere pentru multe academii de limba engleză sau şcoli internaţionale.

Durată

36 luni

Frecvență

1 dată pe săptămână / 90 de minute

Copii în grupă

Maxim 6 copii / 1 instructor

Preț

200 - 230 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack Multiday | 2 ani – 6 ani

Explorarea este un instinct natural pentru orice copil, așadar de ce să nu îi lăsăm să descopere propriile lor răspunsuri la întrebări? FasTrack Multiday este o aventură distractivă zilnică pentru copii de la 1,8 la 6 ani, care încorporează elemente de la activitățile practice, comunicare, adresare în public, concentrare pe limbaj, vocabular și numere, copiii primesc o educație timpurie echilibrată și distractivă.

FasTrack Multiday este un program condus de instructor care asigură un fundament solid pentru dezvoltarea cunoștințelor pentru copiii preșcolari. Prin deprinderea creativității, comunicării, încrederii, gândirii critice și abilitatilor de colaborare cu ceilalti, folosind învățarea centrată pe fiecare copil, FasTrack Multiday este un program 

interactiv și incitant. Elemente matematice cum ar fi numere, mulțimi și cantitati sunt exercitii fundamentale pentru educația ulterioara. Elementele fonetice asigură exersarea limbajului care îi incurajeaza pe copii să se joace, să creeze și să-și extindă vocabularul și verbalizarea. Totodata, FasTrack Multiday foloseste activități muzicale și de mișcare, rime adecvate vârstei pentru dezvoltarea musculaturii grosiere și a discriminarii auditive. Stația de invatare FasTrack este cea care conduce programul FasTrack Multiday și își face simțită prezența pe tot parcursul lecțiilor.

Durată

4 ani

Frecvență

5 ori / săptămână (Zilnic) Program Scurt (09:00 - 12:30) Program Prelungit (09:00 - 16:30)

Copii în grupă

Maxim 12 copii

Preț

Program Scurt: 700 RON / lună Program Prelungit: 1000 RON / lună

Rapoarte de progres:

Părinţii vor primi Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Testimoniale părinţi

Date de contact

FasTracKids Câmpulung

Înscriere lecție demonstrativă

Copyright © Fastrackids 2021. Toate drepturile rezervate.