Model dovedit de educației

În 40 de țări, peste 300 centre, aproximativ 35.000 studenți anual.

Spune “Da!” FasTracKids

Alege să dai aripi pentru succesul copilului tău. Alege educația premium!
Te poți înscrie oricând în timpul anului la cursurile noastre online!

Spune “Da!” FasTracKids

… dat educației. Cultivăm abilitățile fundamentale pentru întreaga viață.

FasTrack English | 2 ani – 10 ani

În momentul de faţă, există 350 de milioane de vorbitori nativi de limba engleză în toată lumea şi încă mai mulţi de vorbitori de engleză ca limba a doua sau chiar a treia.

A vorbi engleza este o bună modalitate de a accede la o carieră în diplomaţie, comerţ, transport, educaţie şi în multe alte domenii. FasTracKids® ajută copiii să îşi îmbunătăţească engleza, ceea ce îi va ajuta să gândească şi să interacţioneze cu lumea din jurul lor mai bine.

Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 10 ani. La FasTracKids, îi ajutăm pe studenţi să devină încrezători în utilizarea limbii engleze , prin accentul pe care îl punem pe abilităţile de citit, scris şi vorbit în limba engleză.

FasTrack® English – începe la vârsta de 2 ani și oferă copiilor o metodă distractivă şi interactivă de învăţare a limbii engleze.

La sfârşitul programului, copiii vor avea baze solide în folosirea limbii engleze. Programul nostru este aliniat Examenului Cambridge Starters, care reprezintă o cerinţă de înscriere pentru multe academii de limba engleză sau şcoli internaţionale.

Durată

36 luni

Frecvență

O dată pe săptămână / 1 ora sau 2 ore

Copii în grupă

Maxim 6 copii / 1 instructor

Preț

350 RON / lună - prima lecție gratuită

Reducere 20%

280 RON / lună - pentru primii 50 de copii înscriși

FasTrack Signing | 6 luni – 1,9 ani

Te întrebi vreodată la ce se gândeşte bebeluşul tău?

Ca părinţi de copii mici, ştim că ei pot comunica înainte de a putea vorbi. Programul nostru FasTrack® Signing te va ajuta să înţelegi ce vrea să îţi spună bebeluşul tău, înainte ca aparatul sau fonomotor să fie pe deplin format . Programul nostru te învaţă o metodă de a-l ajuta pe bebeluşul tău să îşi exprime gândurile şi nevoile și întărește legătura dintre părinte și copil. Cursul devine o experiență de învățare sociala pentru copii și determină o dezvoltare neuronală accelerată a bebelușului.

Comunicarea, facilitată de folosirea semnelor de la vârstă atât de fragedă, va determina o dezvoltare neuronală accelerată a bebelușului, în baza căreia transferul către limbajul verbal se va face mult mai ușor.

În timpul orei săptămânale de FasTrack Signing copiii îşi vor îmbogăţi vocabularul prin cântec, mişcare şi joc creativ.

FasTrack Signing se adresează tuturor copiilor între 6 luni – un an și 9 luni şi se axează pe consolidarea punctelor lor forte, oferindu-le un început promiţător în procesul de învăţare.

Durată

6 luni

Frecvență

O dată pe săptămână / 1 ora sau 2 ore

Copii în grupă

Maxim 6 copii / 1 instructor

Preț

300 RON / abonament - prima lecție gratuită

Reducere 20%

240 RON / lună - pentru primii 50 de copii înscriși

FasTrack Explorer | 1,9 ani – 2,6 ani

Ne naștem cu spiritul explorării! Dacă micuții voștri scotocesc toate sertarele și desfac toate jucăriile, nu înseamnă că sunt stricători , ci doar…curioși! Învățarea ar trebui să fie un instrument , o cale spre noi descoperiri! La FasTrack Exploreres nu punem baza pe a ȘTI , ci pe a EXPLORA și a ÎNȚELEGE. Cea mai bună primă experienţă educațională pentru copilul tău este cu FasTrack® Explorers. Aici prin explorare individuală, și activitați creative, cu ajutorul jocurilor de mișcare și a celor muzicale copiii dobândesc mai repede autonomia. Metoda noastră dovedită de a pune bazele ferme pentru începerea procesului de învăţare este acum disponibilă într-un program de educație premium  o dată pe săptămână.

Curriculum-ul nostru FasTrack Explorers pentru copiii de un an și 9 luni – doi ani și 6 luni oferă copilului o experienţă de învăţare digitală şi interactivă, ce include şi oportunităţi de socializare cu instructorii şi colegii.

Instructorii FasTracKids® sunt antrenaţi special pentru a înţelege etapele de dezvoltare prin care va trece copilul tău în această perioadă. Integrarea învăţării digitale şi a abilităţilor de rezolvare a problemelor, cu accentul pus pe dezvoltarea socio-emoțională a fiecărui copil în parte, creează chiar în clasa de studiu o experienţă unică şi completă pentru acest stadiu de vârstă.

Durată

12 module (1 modul=1 lună)

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

Maxim 6 copii / 1 instructor

Preț

350 RON / lună - prima lecție gratuită

Reducere 20%

280 RON / lună - pentru primii 50 de copii înscriși

FasTrack Fundamentals | 5 ani – 8 ani

Studenții înscriși la acest program FasTracKids vor avea acces la 12 module fascinante care vor include activităţi monitorizate de instructori şi centrate pe studenţi. La FUNdamentals am ascuns sub formă de joacă cel mai complex set de exerciții. Îi antrenăm pe studenți printr-un mix de activități să exerseze și să dezvolte cele cinci elemente de bază pentru succesul de mâine:

  • Comunicare și vorbire;
  • Colaborare și spirit de echipă;
  • Curaj și încredere;
  • Creativitate și rezolvare de probleme;
  • Capacitate de raționament.

Aceste activităţi au ca obiectiv stimularea creativităţii în minţile tinere. Nişte minţi şi trupuri active îi ajută pe micii studenţi să fie fericiţi învăţând lucruri noi şi dezvoltându-se mereu.

În cadrul intalnirilor individuale cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului, în funcție de unicitatea lui. Părinţii şi instructorii centrului vor constata periodic progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord strategiile care asigură atingerea obiectivelor propuse.

Durată

12 module (1 modul=1 lună)

Frecvență

O dată pe săptămână / 1 ora sau 2 ore

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Preț

400 RON / lună - prima lecție gratuită

Reducere 20%

320 RON / lună - pentru primii 50 de copii înscriși

FasTrack Tots | 2,6 ani – 4 ani

Pe măsură ce copilul tău începe să meargă,sa se mişte şi sa râda, începe să investigheze lumea. Copiii de trei ani explorează şi testează limitele lumii lor, folosindu-se de toate simţurile şi trăgând propriile lor concluzii.

Acest program are structura unui curs care îi va conduce pas cu pas pe micii studenți  spre o dezvoltare cognitivă  prin  învățare multi-senzorială . Copiii, în această perioadă a individualismului, prin participarea la cursurile FasTrackTots îşi dezvoltă în mod constructiv încrederea si autonomia, abilitățile de lucru în echipă, curiozitatea, încrederea în sine și abilităţile de comunicare, de concentrare și sociale. Pe măsură ce copiii dezvoltă abilităţi sociale pentru a forma prietenii, vor participa tot mai activ și cu mai multă plăcere  la activităţi practice și jocuri  in echipă.

Copiii vor fi antrenaţi în activităţi de învățare prin joc și distracție!

Durată

12 module (1 modul=1 lună)

Frecvență

O dată pe săptămână / 1 ora sau 2 ore

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Preț

350 RON / lună - prima lecție gratuită

Reducere 20%

280 RON / lună - pentru primii 50 de copii înscriși

FasTrack Robotics | 4 ani – 8 ani

Fastrack Robotics , este un program adresat copiilor cu vârste intre 5 și 9 ani, care își propune sa introducă tinerii studenți în lumea ingineriei, programării și a gândirii computaționale. Nu toți copiii vor deveni programatori! Dar este necesar să știe cum funcționează calculatoarele și mașinăriile computerizate.

În cadrul lecțiilor, studenții realizează prototipuri de roboți cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roți, senzori de mișcare, de  lumină și de sunet, , etc. Programul îmbină experimentele, practica și dezvoltarea abilitaților personale, precum lucrul în echipă, comunicarea și rezolvarea de probleme. Introducerea în lumea tehnologiei încă de la o vârstă fragedă, are ca scop pregătirea pentru viitorul tehnologic care ne așteaptă.

Copilul tău este pregătit pentru noua eră tehnologică și dinamica acesteia?

Durată

10 luni (40 de lecții)

Frecvență

O dată pe săptămână / 90 de minute

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Preț

300 RON / lună - prima lecție gratuită

Reducere 20%

12 Module (un modul = 2 luni)

Rapoarte de progres:

Părinţii vor primi Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Testimoniale părinţi

Date de contact

FasTracKids Focșani

Înscriere lecție demonstrativă