FasTracKids București - Centrul Step by Step

- Programe educaționale pentru copii între 2 ani și 9 ani -

Model dovedit de educație

În 40 de țări, peste 300 centre, aproximativ 35.000 studenți anual.

Spune “Da!” FasTracKids

Alege să dai aripi pentru succesul copilului tău. Alege educația premium!

Un sprijin excelent

… dat educației. Cultivăm abilitățile fundamentale pentru întreaga viață.

FasTracKids în cifre

Locații în toată lumea
0
Mini-academii în România
0
Copii înscriși în fiecare an
0
Ani de activitate
0
FasTrack Explorers
FasTrack Explorers

2 ani – 3 ani

Cea mai bună primă experienţă educațională pentru copilul tău este cu FasTrack® Explorers. Metoda noastră dovedită de a pune bazele ferme pentru începerea procesului de învăţare este acum disponibilă într-un program preşcolar o dată pe săptămână.

Curriculum-ul nostru FasTrack Explorers pentru copiii de 2 ani  – 3 ani oferă copilului o experienţă de învăţare digitală şi interactivă, ce include şi oportunităţi de socializare cu profesori şi colegi. Activitățile vin întâmpinarea nevoilor copilului tău prin oferirea unui prim pas spre învăţarea independentă şi formarea de prietenii.

Instructorii FasTracKids® sunt antrenaţi special pentru a înţelege etapele de dezvoltare prin care va trece copilul tău în această perioadă. Integrarea învăţării digitale şi a abilităţilor de rezolvare a problemelor, cu accentul pus pe dezvoltarea socio-emoțională a fiecărui copil în parte, creează chiar în clasa de studiu o experienţă unică şi completă pentru acest stadiu de vârstă.

Durată

10 module (1 modul=1 lună)

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

Maxim 10 copii / 2 instructori

Preț

400 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack Tots
FasTrack Tots

3 ani – 4 ani

Pe măsură ce copilul tău începe să meargă, se mişcă şi râde, începe să investigheze lumea. Copiii de trei ani explorează şi testează limitele lumii lor, folosindu-se de toate simţurile lor şi trăgând propriile lor concluzii.

Acest program are structura unei ore de curs care îi va da micului student prima experienţă şcolară. Copiii îşi dezvoltă în mod constructiv curiozitatea, încrederea în sine şi abilităţile de comunicare, concentrare şi sociale. Pe măsură ce copiii deprind abilităţi sociale pentru a forma prietenii, ei se vor bucura şi de activităţi practice şi de jocuri ghidate.

Copiii vor fi antrenaţi în activităţi practice şi distractive, precum cântece, dansuri, mişcări artistice care îi vor ajuta  să-şi dezvolte abilităţile necesare unei baze solide pentru viaţă şi educaţia formală.

Durată

10 module (1 modul=1 lună)

Frecvență

O dată pe săptămână / 1 oră

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Preț

400 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack Fundamentals
FasTrack Fundamentals

4 ani – 8 ani

Participanţii la acest program FasTrack vor lua parte la doisprezece proiecte fascinante care vor include activităţi monitorizate de profesori şi centrate pe studenţi, precum: cum să devină un astronaut, să regizeze o producţie de teatru cu întreaga clasă sau să creeze un produs pe care să-l vândă. Aceste activităţi au ca obiectiv stimularea creativităţii în minţile tinere. Nişte minţi şi trupuri active îi ajută pe micii studenţi să fie fericiţi învăţând lucruri noi şi dezvoltându-se mereu.

În cadrul intalnirilor individuale cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului, în funcție de unicitatea lui.

Părinţii şi instructorii centrului vor revizui progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că studenţii îşi vor atinge scopurile.

Durată

12 Module (un modul = 2 luni)

Frecvență

1 dată pe săptămână / 2 ore

Copii în grupă

Maxim 10 copii / 1 instructor

Preț

450 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack English
FasTrack English

5 ani – 8 ani

În momentul de faţă, există 350 de milioane de vorbitori nativi de limba engleză în toată lumea şi încă mai mulţi de vorbitori de engleză ca limba a doua sau chiar a treia.

A vorbi engleza este o bună modalitate de a facilita o carieră în diplomaţie, comerţ, transport, educaţie şi în multe alte domenii. FasTracKids® ajută copiii să îşi îmbunătăţească engleza, ceea ce îi va ajuta să gândească şi să interacţioneze cu lumea din jurul lor mai bine.

Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 8 ani.

La FasTracKids, îi ajutăm pe studenţi să devină încrezători în utilizarea limbii engleze , prin accentul pe care îl punem pe abilităţile de citit, scris şi vorbit în limba engleză. FasTrack® English – începe la vârsta de 5 ani și oferă copiilor o metodă distractivă şi interactivă de învăţare a limbii engleze. La sfârşitul programului, copiii vor avea baze solide în folosirea limbii engleze. Programul nostru este aliniat Examenului Cambridge Starters, care reprezintă o cerinţă de înscriere pentru multe academii de limba engleză sau şcoli internaţionale

Durată

36 luni

Frecvență

1 dată pe săptămână / 1 ora sau 2 ore

Copii în grupă

Maxim 6 copii / 1 instructor

Abonament

350 RON / lună - prima lecție gratuită

FasTrack Robotics
FasTrack Robotics

5 ani – 9 ani

Fastrack Robotics , este un program adresat copiilor cu vârste intre 5 și 9 ani, care își propune sa introducă tinerii studenți în lumea ingineriei, programării și a gândirii computaționale.

În cadrul lectiilor, studenții realizează prototipuri de roboți cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roți, senzori, difuzoare, lanterne, etc. Programul îmbină experimentele, practica și dezvoltarea abilitaților personale, precum lucrul în echipa, comunicarea și rezolvarea de probleme. Introducerea în lumea tehnologiei încă de la o vârstă fragedă, are ca scop pregătirea pentru viitorul tehnologic care ne așteaptă.

Copilul tău este pregătit pentru noua eră tehnologică și dinamica acesteia?

Durată

10 luni (40 de lecții)

Frecvență

1 dată pe săptămână / 90 de minute

Copii în grupă

Maxim 10 copii / 1 instructor

Preț

400 RON / lună - prima lecție gratuită

Rapoarte de progres:

Părinţii vor primi Rapoarte de Progres ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Testimoniale părinţi

Înscriere lecție demonstrativă

Copyright © Fastrackids 2024. Toate drepturile rezervate.