Dacă ești părinte, cu siguranță ai observat că ceea ce daruiești copilului tău, îți dăruiești și ție.

Faptul că rolul de părinte este, probabil, unul dintre cele mai complexe și frumoase atribute deopotrivă, este de contestat. Unde mai pui că este rolul care nu se termină niciodată și știi, în adâncul sufletului tău, că nici nu îți dorești asta.

Dacă te regăsești în rândurile de mai sus, întrebările firești sunt: cum m-am format ca părinte? Ce tip de părinte sunt? Și cum construiesc cea mai solidă relație cu copilul meu?

Sunt semne de întrebare pe care fiecare părinte le are. Relațiile sănătoase părinte-copil se hrănesc cu energie, timp, curajul de a întreba, de a face introspecție, de a învăța despre celălalt.

Petra Iorga, împreună cu FasTracKidsGalați, demarează astfel proiectul „Școala părinților„, proiect care va consta in cursuri de educatie a părinților, ateliere de lucru parinti- copii, tabere de vară pentru aceștia.

Doar descoperind și descoperindu-ne, putem crea cea mai solidă și echilibrată comunicare.

Iar scopul acestui proiect este să aducă în prim plan conștientizarea și atenția la nevoile copilului tău și să identifici ce tip de părinte ești.

Toate acestea vă vor aduce o comunicare eficientă, iubire și înțelegere a locului fiecăruia dintre voi, în relație.

„Ce vom face? Timp de 3 ore, voi fi ghidul care îți va oferi instrumentele de care ai nevoie să identifici:
– ce mesaje ai primit despre viată de la părinții tăi și cum le dai tu mai departe copilului tău, precum și impactul pe care îl simte copilul.
– care sunt convingerile despre educația oferită copilului tău, convingeri care îl ghidează sau îl blochează în viața de zi cu zi și care vor avea impact asupra vieții de adult a copilului tău;
– care este scopul tău ca părinte;
– care este locul tău, locul copilului tău în tabloul familiei și impactul pe care îl are locul fiecărui membru asupra tuturor relațiilor;
– cum știi că ceea ce îi oferi copilului tău este ceea ce are el nevoie;
– cum echilibrezi nevoia lui cu nevoia ta;
– plus multe alte exercitii pe care le vom parcurge împreună.

Vă aștept cu drag la eveniment. Împreună putem crea un viitor trăit conștient alături de copiii noștri.Petra Iorga, facilitator constelatii familiale in supervizare (Coming Home), facilitator programe de Educație părinți a Centrului de Cercetare si Educație Sturz, fondatoarea paginii „Părinți conștienți, copii echilibrați”.

Ce trebuie să faci? Să vii la workshopul din 21 martie, 2019, orele 18:00, la FasTracKids Galați. Și să te pregătești cu o stare de deschidere mentală si emoțională, vitală relației cu copilul tău.

Vom explora împreună cine suntem noi ca părinți.

Intră și tu în grupul FasTracKids- comunitate pentru părinți și copii

FasTracKids Galați 

☎️ 0727881689

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *