Pentru că vacanța de vară ,,aleargă” cu pași repezi, FasTrackKids pregătește surprize pentru reînceperea anului școlar și vine cultivă în continuare curiozitatea, creativitatea și învățarea continuă a micuților.

Emoțiile unui nou început de an școlar vin cu discount de 20% la programele FasTrackKids

Începerea anului școalar este de fiecare dată o nouă provocare, și nu doar pentru copii, cât și pentru părinți. Schimbarea orarului , pregătirea copiiilor pentru activitățile ce vor urma și pentru readaptarea la un nou program sunt destul de obositoare pentru părinți.  Dacă până acum copiii erau relaxați în vacanță, dedicându-și timpul doar pentru joacă, prieteni, muzică, dans, desen și activități interactive, acum, cei mici vor avea teme, trezit dimineața și câteva responsabilități. 

Emoțiie sunt și ele nelipsite atunci când vine vorba de noi începuturi, dar și bucura revederii colegilor și curiozitate pentru ce va urma. Pentru ca reîntoarcerea la școală să fie una pe măsura așteptării micuților, FasTrackKids pregătește suprize pentru reînceperea  nolui an școlar. Suprizele sunt atât pentru copii, care se vor bucura în continuare de programe de educație complementarăși se vor distra alături de prietei, dar și pentru părinți. La achiziționarea a două programe pentru micuțul tău și plata integrală a acestora până la 1 septembrie, primești 20% discount.

Programele FasTrackKids adaptate pentru micuțul tău

FasTrackKids este lider mondial în educația complementară pentru copiii între 6 luni și 8 ani, cultivă inteligența nativă a acestora, creativitatea și le oferă modalități distractive de a se învăța. La FasTrackKids se folosesc metodologii care dezvoltă abilitatea de a învăț, atrăbând copilul într-un mediu centrat asupra lui. FasTrackKids îi ajută pe copii să înțelegă lucrurile, nu să memoreze, și îi învață cum să gândescă, nu ce să gândească.

FasTrackKids pregăteșe surprize pentru începerea noului an școlar cu 20% discunt la achiziționarea a două programe, nu doar pentru cei care merg la școală, ci și pentru cei foarte micuți. FasTrack Singnind , FasTrack Explorers și FasTrack Music se adresează micuților cu vârste cuprinse între 6 luni și 2 ani. Aceste programe te ajută dă înțelegi ce vrea să îți spună beeblușul tău, înainteca ele să poată vorbi, îi dezvoltă aptitudinile  și îl jută să aibă cea mai plăcută experineță pre-școlară.

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani, FasTrackKids are în portofoliu următoarele programe: FasTrack Explorers, FasTrack Music, FasTrack Tots, FasTrack English, FasTrack Camps, FasTrack Discovers. Aceste programe îl vor ajuta pe copilul tău să îi cultive curiozitatea, îl vor ajuta să evite decapajul educațional din timpul vacanțelor, dar îl vor ajuta să cunoască tainele limbii engleze.

Pentru copiii cu vârste între 4 și 8 ani, FasTrackKids pregăteșe  și mai multe surpize: FasTrack Fundamentals, FasTrack Robotics, , FasTrack English, FasTrack Discovers, FasTrack Camps. Pentru 8-10 ani, programele sunt din ce în ce mai dezvoltate și cultivă abilități ca: ispirația, gândirea critică, spiritul autodidact și acomodarea cu activități științifice.

FasTrackKids a dezvoltat și un program Multiday, pentru copiii cu de la 1,8 la 6 ani, care încorporează elemente de la activități practice, comunicare, vorbit în public, dezoltare vocabular, concentrae și în același timp distracție.

La FasTrackKids ai o gamă variată de programe din care poți alege și poți profita de discount-ul de 20% pentru achiziționarea a 2 programe și plata intregrală până la 1 septembrie. Bucură-te de surprizele pe care le pregătește FasTrackKids și oferă-i copilului tău o modalitatea de învățare de tip premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *