Povestea FasTracKids – din 1998 până în prezent

Spune “Da!” educației

Povestea FasTracKids începe cu A fost odată...

A fost odată, demult, prin anul 1998 , un grup de pasionați ai educației dornici să dea naștere unei comunități aparte. 

Entuziaștii Fastrackids aveau un scop în minte, acela de a Pune baze educaționale ferme care să transforme copiii în gânditori puternici și independenți

Știau că, pentru a își îndeplini misiunea, trebuiau să țină cont de perioada de maximă receptivitate și de potențialul nativ al fiecărui copil. 

De aici, călătoria a fost lină. Din pasiunea lor și înțelegerea nevoilor micuților, au conturat Avantajele Fastrackids:

  • abilități de gândire critică;
  • creativitate;
  • comunicare;
  • colaborare;
  • încredere.

Cu fiecare pas, experiență și învățare, pasionații au închegat ce astăzi cunoaștem drept liderul mondial în educație complementară pentru copii cu vârste între 6 luni și 8 ani. Aruncă și tu o privire în comunitatea mamă Fastrackids : www.fastrackids.com 

Ca în fiecare călătorie, entuziaștii Fastrackids au avut parte de fel de fel de peripeții. Un lucru însă a rămas clar pentru aceștia. Copiii trebuie învățați CUM să gândească nu CE să gândească!

De la această idee, s-a născut un curriculumul atrăgător cu mediul de lucru distractiv și cooperativ pe care îl vedem și astăzi la Fastrackids.

Povestea Fastrackids

Din pasiune pentru educație și dorința de a oferi un sprijin excelent educației, echipa nu s-a limitat la un singur centru. În momentul de față, există 14 mini academii Fastrackids în orașe mari din România și peste 300 de centre în toată lumea … toate dornice să crească și să se dezvolte de la o zi la alta!

Fastrackids este într-o continuă căutare de entuziaști dornici să ia parte la această minunată poveste, fie copilași sau adulți determinați să schimbe ceva în comunitatea lor.

De la an la an, dezvoltă fel de fel de programe care mai de care mai magice. Spre ilustrare, FasTrack Signing (https://fastrackids.ro/cursuri/fastrack-signing/) este o experiență pentru bebeluși unică în România, focusată pe o tehnică pregătită și bine documentată de entuziaștii comunității. 

De asemenea, echipa FasTracKids dorește să călăuzească pașii copiilor spre viitor tehnologic. Astfel, s-a născut un program special în această direcție, Robotics (https://fastrackids.ro/cursuri/fastrack-robotics/ ).

… Și multe alte programe fascinante Fastrackids care așteaptă să fie descoperite!

Anii de experiență și statutul de lider în educația complementară au adus echipei din prezent expertiza necesară pentru a forma studenții dinamici ai secolului 21. 

Pasionați de pretutindeni s-au alăturat celui mai complex program de educație și urmăresc zi de zi misiunea de a da aripi pentru succesul copiiilor!

Un pas către susținerea educației premium Fastrackids înseamnă o mână de ajutor în formarea unui viitor strălucit pentru copiii acestei generații!

Ia și tu parte la schimbare, alătură-te poveștii Fastrackids : www.fastrackids.ro 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *